... "προλετάριοι" αρχιτέκτονες όλου του κόσμου διαλυθείτε στη αναζήτηση της χαμένης αρχιτεκτονικής.. Άρης Κωνσταντινίδης, 1990

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

εκδρομή στη μονή λαζαριστών


Κανένας γείτονας ακούει;

6 σχόλια:

tsalimi είπε...

Έξοχη εξοχή!
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, πότε, ποιοι, πώς;

έφη είπε...

Γειά σου Σπύρο, όλα καλά;
Όχι θα τ΄άφηνες..
Επάνω ο παππούς μου ο Κώστας, δεξιά του η γιαγιά Ευθυμία, στην αγκαλιά της ο θείος Δημήτρης, το κοριτσάκι που χαμογελάει πλαγιαστά είναι η μαμά μου η Σοφία. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την πρωτομαγιά του 1955, με μια μικρή επιφύλαξη ως προς το΄55. Οικογενειακή εκδρομή, την πρωτομαγιά.
Πρώτα αστυφιλία, και μετά Αυστραλία.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρεις ότι είναι κακοί άνθρωποι οι μπαφραλήδες;

έφη είπε...

Ξέρεις πόσα χρόνια ντρεπόμουνα επειδή κάποιος ανόητος μου είχε ξαναπεί κάποτε κάτι τέτοιο; Το ξεπέρασα. Είναι σαν τους Αλβανούς που είναι όλοι τέτοιοι, ή τις Βουλγάρες που είναι αλλιώτικες. Να προσέχεις.

Ανώνυμος είπε...

Anoisies grafei o anonimos. Yparxei ena exairetiko vivlio to "Yasasin miliet/Zito to ethnos" tou Maratzidi sxetika me tous tourkofonous plithismous tis makedonias opou polles stereotypes apopseis gia tin synergasia tous me tous germanous anaskevazontai.

Periklis

έφη είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ιστορία δε γνωρίζω καλά, αλλά γενικεύσεις αυτού του τύπου κατά τη γνώμη μου είναι μπούρδες. Αν είναι αστείο εντάξει, γέλασα.