... "προλετάριοι" αρχιτέκτονες όλου του κόσμου διαλυθείτε στη αναζήτηση της χαμένης αρχιτεκτονικής.. Άρης Κωνσταντινίδης, 1990

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

weeeaaaaaaaoooooooooaaaaaaaaa

6 σχόλια:

Georgios Giannopoulos είπε...

Απίστευτη υπερπαραγωγή για ένα τόσο κίτς (για τα δικά μας μάτια) μουσικό κλιπ.

cirut είπε...

Ευθυμήσαμε. 1,5 δις Ινδοί βρίσκουν επί τέλους το δρόμο προς το φως. Από κοντά και 1,5 Κινέζοι. Τέτοια χαρά!! Αν κερδίσει ο καπιταλισμός το στοίχημα, όπως τόκανε με την τέως εχθρά του Ιαπωνία, θα κατακτήσει και την τρίτη χιλιετία. Η Ινδία είναι κολλημένη στον πρώην δυνάστη της, την Αγγλία. Αγγλοφέρνει φριχτά. Τσάγια, κρίκετ, μπέηζ μπωλ, μπιλιάρδο, μουσική, Bollywood και δυστυχία. Bend it like Beckam.

cirut είπε...

Να μια φοβερή ιδέα. Πάσχα στην Ινδία. Χριστιανικός διαλογισμός, σε τριαδική έκφραση Βράχμα, Σίβα και Βισνού. Benny Lava στα χορευτικά, τρανς χίππικο Κεράλα και Γκόα!!!! Κι άμα ξαναγυρίσεις σφύρα μου..

έφη είπε...

Πάντως εγώ γέλασα πολύ όταν το βρήκα, και κυρίως με τη δημιουργική δουλειά του ανθρώπου που έγραψε τους υπότιτλους. Μου φαίνεται συμπαθέστατο το ιντερνετ μετά από κάτι τέτοια..

έφη είπε...

cirut, άμα πας να μας στέλνεις καμιά κάρτα

cirut είπε...

Πήγα μικρός, αλλά και τα πράγματα ήταν αλλιώς και δεν τολμούσα να ρισκάρω. Σίγουρα ένα χάσιμο στην Ινδία δεν έχει γυρισμό.

Κάθε Κυριακή μεσημέρι τα βρετανικά κανάλια δείχνουν τέτοια βιντεοκλιπς και αισθηματικές ταινίες ή βίους θεών. Πολύ γέλιο. Ακατανόητα για μας. Πάντως είναι πολύ πουριτανοί σήμερα.

Αν ξαναπάω θα στείλω κάρτες. Παλιά έστελνα κάρτες στα ...σανσκριτικά.