... "προλετάριοι" αρχιτέκτονες όλου του κόσμου διαλυθείτε στη αναζήτηση της χαμένης αρχιτεκτονικής.. Άρης Κωνσταντινίδης, 1990

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008

καιρός να σοβαρευτούμε


ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας

7 σχόλια:

free mobiles game είπε...

im your favorite reader here!

dude mobile είπε...

yeah! its much better,

ggia είπε...

πλάκα έχουν τα δύο σκίτσα πίσω.. ;-)

cirut είπε...

Τα καλά νέα είναι ότι κυκλοφορεί και πρόγραμμα με ανάλυση του φλυτζανιού. Σκανάρεις το ...φλυτζάνι και το πρόγραμμα σου λέει, σου λέει... Βεβαίως οι απαντήσεις είναι random,αλλά έχουν πάντα "κάτι να σου πουν". Σαν τα ωροσκόπια. "Σου τα βρίσκουν" αν αυτό θέλεις να συμβεί. Αλλιώς άιντε να ξορκίζεις τα κατακάθια, που προμηνύουν δρόμους και περιπέτειες στα ονειροτρίμματα.

Για φθηνές λύσεις υπάρχει και η τηλερμηνεία καφεδοϊδεογραμμάτων (κοστίζει όσο 2 SMS).

efi είπε...

Γειά σου Γιώργο, τα σκίτσα είναι των παιδιών μου, να καμαρώσω λίγο. Πρόσεξες την πεταλούδα που πιάνει η σαύρα; Τι λέω..
Για το φλυτζάνι, δε ξέρω αν διαβάζουμε τα μαύρα ή τα άσπρα, αλλά τι να πω, το εμπιστεύομαι...η επιστήμη επιστήμη αλλά και η βλακεία βλακεία..(πλάκα κάνω;).
Πάντως αν ρωτήσεις διάφορους ας πούμε για το "μάτι", μπορεί ο άλλος να είναι άθεος, μορφωμένος κλπ, αλλά στο "μάτι" ψήνεται.

cirut είπε...

Συμφωνώ με την παραμυθίαν ψυχής, οπούθεν προερχόμενη. Φέρνει και τους ανθρώπους πιο κοντά. Δεν έπαθα τίποτα, τελικά, από τα χιλιάδες Μίκυ Μάους που διάβασα κι ομόρφηναν τα καλοκαίρια μου.

Για τις γοργόνες απορώ που δεν έχουν ταίρια ..γοργόνους. Κάπου στο διαδίκτυο είχε έναν ψόφιο γοργόνο αλλά ήταν τρυκ κατασκευαστή κουκλών.

kostas είπε...

Εφη, μη κοροιδεύεις τον καφέ, ούτε και το μάτι. Εμένα μιά φορά με μάτιαξε κάποιος και απο τότε δεν μπορώ να σταυρώσω γκόμενα. Μιά άλλη φορά το φλυτζάνι μου είπε οτι θά κάνω δρόμο και απο τη Θεσσαλονίκη που ήμουν και έβγαζα φωτογραφίες βρέθηκα στο Yorkshire να ψάχνω τη διαφορά στα νερά ανάμεσα στο παληό και το νέο mahogany. Το μόνο που μπορείς να κοροιδεύεις είναι οι παπάδες. (δεν κινδυνέυεις πιά να γίνεις παπάς).
Κώστας