... "προλετάριοι" αρχιτέκτονες όλου του κόσμου διαλυθείτε στη αναζήτηση της χαμένης αρχιτεκτονικής.. Άρης Κωνσταντινίδης, 1990

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

επικυρωμένα φωτοαντίγραφα




Πέρασα σήμερα από την πολεοδομία. Ακόμα νιώθω τα ίδια αρνητικά συναισθήματα κάθε φορά που πάω. Άλλη μια φορά το χυδαίο και ρατσιστικό χιούμορ του υπαλλήλου, άλλη μια φορά το καταθληπτικό πρωτόκολο σκούρο γκρι με καπνό, τα μαγαζάκια στους ορόφους, και εκείνη η χλωμή μπεζ εξυπηρετική υπάλληλος. Όλως παραδόξως δε με πήρε από κάτω, τελείωσα και την έκανα γρήγορα.
Το φωτιστικό το έφτιαξα στο ξηροποτάμι, το βάζω για ισορροπία.

11 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Βρε ¨Εφη μόλις γύρισα από το προξενείο της Αλβανίας (χωρίς πλάκα!) Ήθελα κάτι επικυρώσεις. Πα΄ντωςτο κλίμα δεν ήταν αυτό το gllomy που περιγράφεις, γαλάζιο στους τοίχους, εξυπηρετικοί υπάλληλοι... Τελικά η πολεοδομία μας (και πολλές άλλες υπηρεσίες, πχ ΕΦΟΡΙΑ -μπρρρρρρρ....) είναι πολύ πίσω κι από την Αλβανία ακόμα...

Μαύρος Γάτος είπε...

gloomy δλδ Σ;)))

delta-kapa είπε...

H μεσαία φωτογραφία έχει ενδιαφέρον που το τοπίο στο φόντο αλλάζει την κλίμακα της κατασκευής και την κάνει να φαίνεται 10 μέτρα ψηλή. Θα μπορούσε να είναι «κολώνα» μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης της ΔΕΗ.
Όσο για την πολεοδομία, τι να πω δε λέω τίποτα.

έφη είπε...

- Καλημέρα σας,:) τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για σας;
- Θέλω να κάνω μία αίτηση κατεδάφισης για το κτίριο της πολεοδομίας, ξέρετε, πατάει πάνω στο ανατολικό τείχος της θεσσαλονίκης, και μία καταγγελία θέλω να κάνω, το καινούργιο κτίριο που χτίζεται τώρα δίπλα κολητά στην πολεοδομία από την εκκλησία, επίσης πατάει πάνω στο τείχος, πώς δε το προσέξατε;
- Ιιιι!! θεέ μου έχετε δίκιο, περάστε από το πρωτόκολο, η κόκκινη πόρτα στο βάθος του λαχανί διαδρόμου! Μας πως μας ξέφυγε..

Ανώνυμος είπε...

"...το καινούργιο κτίριο που χτίζεται τώρα δίπλα κολητά στην πολεοδομία από την εκκλησία, επίσης πατάει πάνω στο τείχος, πώς δε το προσέξατε;.". Για να μη ξεχνιόμαστε, δε...φταίει η Πολεοδομία, ο...τέως ΟΔΔΕΠ (Εκκλησία) φταίει. Ιδιοκτησία είναι. Η καημένη η Πολ. απλά... νοίκιασε εκεί. Και φυσικά δεν ήταν εκεί όταν κτιζόταν. Και αφού κανείς δεν έκανε καταγγελία στο ΤΑΚ!!

Ανώνυμος είπε...

TAK?

Ανώνυμος είπε...

TAK Τμήμα Αστυνόμευσης Κατασκευών (ξέπλυμα παρανομιών παναπεί). Νομίζω λέγεται ΤΕΚ. Ή ξανάλλαξε; Είναι όντως θλιβερό η Πολεοδομία να πατάει στο πτώμα (γκρεμ τείχος) της ιστορίας της πόλης, και να κόπτεται για τη νομιμότητα δόμησης. Και τους έχω και δίπλα μου! Να γιατί έγραφα "να στήσουμε τον κόσμο μας, μακριά απ' τα δολοπλόκια". Εγώ είμαι σε επαφή!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ελέγχομαι από την πολεοδομία, την αρχαιολογία, τον δήμο, την αστυνομία, την εφορία, την ευαθ, την ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι το Ξηρομέρι;

έφη είπε...

Σιγά μην είναι και χηρομέρι, ψάξε σε χάρτη της Χαλκιδικής

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, θολούρα πλήρης. Αυτό δεν είναι ..Αϊζενχάουερ. Είναι Βίσμαρκ... Κι έχει ακόμα....
Απλά θεωρούσα ότι γύρισα όλη τη Χαλκιδική γυαλό - γυαλό και το Ξηροποτάμι δεν το ξανάκουσα (πάντως θα ήταν ..χοιρομέρι, στα ορθογραφικά).
Ρώτησα τον θείο Γκλούκ (Google στα.. Βισμαρκικά). Ναι, το τρίτο πόδι δεν το ξέρω καλά.
Φανταζόμουν ότι είναι σε νησί... (Το ..Ξηρομέρι, όχι το 3 πόδι)

Για να σε παιδέψω και γω, λίγο..
Τι είναι αυτό;

[IMG]http://i146.photobucket.com/albums/r268/ntakolas/senwlex.jpg[/IMG]

ΠΟύ είναι η Αρκούδα και ο Πϋργος (γυαλοί);